Fine Art Utskrifter

Litho Archiv Matt 230g

Litho Archiv Matt är ett papper med en behaglig naturvit ton och tack vare sin prestanda lämpar det sig för ett brett spektrum av användare. Stort färgomfång ger en imponerande lyster och ett högklassigt resultat. Arkivbeständigt
 

Museum Watercolor 310g

 Museum Watercolor karakteriseras av en naturvit  papper med akvarell-yta och textur. Detta papper är 100% bomull,  Museum Watercolor är det idealiska pappret för värdefulla upplagor och originalutskrifter. Tack vare högklassisk coating och naturlig vit pappersbas fås högt D-Max med exceptionellt tonomfång, färgskala, stor färgrymd, hög kontrast och färgdensitet. 

 Baryta PhotoArt 310g

Den mycket fina ytstrukturen med glansbeläggning av baryta återger den djupaste svärtan för en expressiv karaktär och exceptionella detaljer. FineArt-bilder i färg på detta konstpapper har också en spektakulär och unik känsla, vilket ger ett varaktigt visuellt intryck hos varje betraktare.

Litho White Archiv Matt 230g

Litho Wihte Archiv  Matt är ett papper med en behaglig vit ton och tack vare sin prestanda lämpar det sig för ett brett spektrum av användare. Stort färgomfång ger en imponerande lyster och ett högklassigt resultat. Arkivbeständigt

Pearl Portrait 300g

MediaJET Pearl Portrait 300 är ett fotopapper av hög kvalitet för universell användning för alla vanliga bläckstråleskrivare. Den nanoporösa coatingen ger en utmärkt färgåtergivning med hög detaljförmåga, bra skärpa, och extremt stor färgrymd.  Med pigmentbläck har MediaJET Pearl Portrait 300 bra arkivbeständighet.

Moab Slickrock metallic silver 300g

Slickrock metallic silver är ett unikt papper och liknar inget annat. Med en blåaktig ultrablank spegel-
liknande metallisk yta som närmast liknar aluminium får man en metallisk känsla och med rätt motiv får man nästan 3D känsla och ett motiv som poppar ut från pappret.

PhotoArt Natural Matt 310g

Ett högkvalitativt naturvitt PhotoArt-papper som karaktäriseras av hög färgmättnad och neutral färg- reproduktion. Den konstnärliga känslan betonas av den lättstrukturerade matta ytan. PhotoArt Natural Matt är syrafritt, detta garanterar bra arkivbeständighet för utskriften.  Lämpat för svartvita fotoutskrifter och neutral färgbildsreproduktion

Museum Natural Silk 300g

Museum Natural Silk 300g utmärker sig genom sin karakteristiska naturvita pappersbas som består av 100% bomull. Helt fritt från optiska vitmedel.  Den sammetslena texturen och lyster är grunden för värdefulla upplagor och originalutskrifter, professionella konsttryck, fotoserier, original- digitala konsttryck, konstnärsportföljer och mycket mer.

Övriga papper

Slickrock metallic silver är ett unikt papper och liknar inget annat. Med en blåaktig ultrablank spegel-
liknande metallisk yta som närmast liknar aluminium får man en metallisk känsla och med rätt motiv får man nästan 3D känsla och ett motiv som poppar ut från pappret.