Om oss

Vi som driver bildutskrift är far & son, Inge & Daniel Äterlid

Inge har hållit på med foto som hobby sedan 60-talet och jobbade på den tiden med analoga kameror och mörkrum. När den digitala tekniken kom in i bilden i början på 2000-talet så blev det en naturlig övergång till digitalkamera samt att behandlingen av bilden flyttade in i datorn.
Daniels fotointresse började på allvar runt 2009 och då var det så klart direkt in i den digitala världen.

I och med denna behandling av bilder så måste det till en skrivare för att få ut bilderna på papper och vi började tidigt med egen fotoskrivare. 2008 började vi med en mindre Epson för egna utskrifter men det utvecklades ganska snabbt till att det inte bara var fotograferandet som var intressant utan också vad som går att göra i utskriftsmomentet.
Efter många år med denna skrivare så uppgraderades det 2014 till en mer professionell Epsonskrivare på vilken vi kunde skriva ut större bilder (A2+). Det var vid ungefär samma tid vi började få förfrågningar av andra fotografer som också ville se sina bilder på papper och fick då frågor om vi kunde hjälpa dom med detta.
Självklart kunde vi det och nu efter några år med en fördjupad kunskap i utskrivningskonsten och nöjda kunder så kompletterade vi sommaren 2017 med storformatsskrivaren Epson SC-P8000 som skriver ut upp till bredder på 44 tum (111,8 cm) och längder som enbart begränsas till pappret.
Det var även i samma veva som vi skapade bildutskrift för att kunna utveckla vårt intresse för utskrift och foto och samtidigt vara en partner till fotografer, konstnärer och alla andra som vill ha sina alster utskrivna.

Vi har under åren som gått sedan 2017 byggt ut både kunskapsbanken och maskinparken så nu fixar vi även monteringar, inramningar, tillverkning av ramar, utskrift & montering av canvas på kilram och en hel del annat. 

Vi har också försäljning av produkter och sedan 2020 finns vi på nätet med både tjänster och produkter. 

Vi brukar säga att vi är det lilla företaget med stort personligt engagemang då vår filosofie är att ha så mycket personlig kontakt det går med dig som kund för att ge dig den bästa servicen för ett bra slutresultat som både du och vi är mer än nöjda med. 

 Varmt välkommen att kontakta oss så tittar vi närmare på hur vi kan hjälpa just dig.

Daniel ÄterlidInge Äterlid